Interview “Slappe Terp”

by

Woensdag 29 Oktober zijn Arjen, Philip en Niels naar de camping “ slappe terp “ geweest bij menaldum.
Naar een aantal keer verdwaald te zijn en philip zijn “driving skills “ moest laten zien kwamen we uiteindelijk iets voor tienen aan bij camping de slappe terp, een kleine gezellige camping.
Als eerste hebben we een beetje gepraat over de onderneming, het is een kleine persoonlijke camping dit plaats biedt aan ongeveer 50/80 personen. De mensen die hier komen zijn voornamelijk gezinnen en natuurliefhebbers, ze komen vaak om te fietsen en te wandelen in de natuur en om van de rust te genieten.
In de zomer zijn er voldoende klanten, alleen in het voor- en na seizoen kan het beter, hier liggen kansen voor de wat oudere doelgroep.
Uit het gesprek kwamen ook een aantal interessante punten, zoals praten met een landschapsarchitect, over hoe de westergo zone zijn unieke natuurlijk kan behouden. ( en zijn unieke violet licht )
Ook kwam naar voren dat er door de gemeentes weinig restricties worden gegeven aan de bouw, zo kan een boer bijvoorbeeld een hele grote stal neerzetten midden in het uitzicht zonder dat er rekening wordt gehouden met het feit dat het uitzicht daardoor minder wordt.
Hiervoor zouden we een afspraak met een wethouder kunnen maken om hierover te praten.

Advertenties

Tags: , ,

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: